CD EB Ontinyent i Elda Union es proclamen campions del Trofeu Ciutat d'Ontinyent Aleví

Dissabte vam viure la primera entrega del Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent, amb la participació dels equips de categoria Aleví, separats entre els de 1r any i els de 2n any, i on el futbol de formació va ser el gran guanyador, amb vibrants partits que van fer les delícies dels seguidors que, complint les mesures covid-19, van donar color a les instal·lacions dels Camps de La Puríssima.

En un grup únic amb 5 equips, la categoria Aleví de 2n any va tindre el nostre equip A com a Campió, en guanyar els seus quatre partits, sent la segona plaça pel Ciudad de Alcoy per davant del nostre equip C, qui havia jugat el dia anterior l’últim partit de lliga. Elda Union i CF Muro completaren la classificació en esta categoria en una matinal on l’oratge va acompanyar per a la pràctica del futbol base.

Per la seua part, els alevins més joves (els de primer any) van haver d’esforçar-se per fer-se amb este Trofeu Ciutat d’Ontinyent, que dividit en sos grups, un de tres i altre de quatre equips, va ser el primer en iniciar-se. Amb els dos millors de cada grup classificats per a les semifinals, estes van tenir el mateix resultat: 2-0, deixant per l’últim enfrontament qui seria el guanyador en esta categoria.

Per 1-3 el trofeu se’n va anar cap a Elda Union B, qui va superar el nostre equip B, decidint-se al tercer lloc als penals en favor del Moixent després d’empatar a 2 amb el Banyeres. Elda Union D i el nostre equip D van completar la classificació per davant el Contestano.

Consulta ací tots els resultats de les dues categories.