<%=Club.Nombre %>

CD Blanes 3-0 UD Cassà: Primera victòria de 2022


El Blanes estrena el 2022 amb una àmplia victòria per 3-0 contra el Cassà gràcies a un doblet de Raúl a la primera meitat i a la sentència de Buka a la segona. Amb aquests 3 punts el Blanes es col·loca segon gràcies a guanyar el 'golaverage' particular amb el Cassà.

Els blanencs encaraven el 2022 després d'una sèrie de resultats positius que l'havien llençat cap a les posicions nobles de la classificació. L'empat amb el Guíxols (1-1) i la derrota contra el Tossa (1-2) en les últimes jornades de desembre havien frenat l'escalada blanc-i-blava. L'objectiu era tornar a la senda de la victòria contra un rival directe com és el Cassà, que fins al moment era el segon classificat. I vaja si es va aconseguir.

Als nostres els hi va costar entrar el partit després de l'aturada per festes de Nadal, però l'encert de Raúl en la primera jugada d'atac del Blanes va provocar el primer gol de la tarda.

Tot i el gol l'equip no acabava de trobar solucions en atac i el Cassà ho aprofitava per robar la pilota i tractar de sortir ràpidament al contraatac, encara que sense generar gaires accions clares de perill.
En l'última jugada de la primera part, el Blanes va aprofitar una transició ràpida per banda dreta en la qual Ivi va posar una gran centrada al segon pal perquè, de nou Raúl, aparegués per creuar la pilota i obtenir ampliar la avantatja pels interessos blanencs.A la reanudació, l'equip va mantenir la mateixa línia. Ben situats en defensa i sense tenir ensurts tot i que una mica més dubitatius en atac. Una jugada aïllada en la que Buka es va quedar sol davant del porter va propiciar el tercer i definitiu gol de la tarda.

Gràcies a la victòria i a la resta de resultats de la jornada, el Blanes és 2n amb 24 punts empatats amb el Cassà. La propera jornada visitarem al Begur que és 6è amb 18 punts.

Podeu veure la galeria d'imatges del partit a Facebook (click aquí) gràcies a Aitor Roger.


Comparteix a: