<%=Club.Nombre %>

Paco Balaguer serà un any més el primer entrenador per a molts joves


Paco Balaguer és el nou entrenador de l’equip Prebenjamí B per a esta 2021/2022, després de la gran temporada que va realitzar el curs passat amb els joves xavals de la nostra Escola amb el Prebenjamí C.

Ara l’experimentat Balaguer a més de fer-se càrrec d’este equip, també serà el responsable d’entrenar l’equip Querubí, els més menuts de tots, i que no competeixen a nivell federatiu, però si a una lliga que s’organitza entre diferents Escoles i que les últims anys s’havia quedat sense fer.

Paco, després de la teua tornada a les banquetes la temporada passada, com afrontes esta propera 21/22?

Amb molta paciència ja que son jugadors molt xicotets, però convençut de que vaig a donar-ho tot per ensenyar-los tot el necessari per a que creixen en este món del futbol. Però el més important en estes edats és que s’ho passen d’allò millor i que els agrade, per així poder seguir.

Com a entrenador dels més joves, com veus el creixement qualitatiu de la nostra Escola?

Al món del futbol tot són fornades de jugadors, i en el moment que des de menuts assoleixen les coses bàsiques, veus com van progressant any darrere d’any. Jo he aplegat a tindre un molt bon equip també en prebenjamins i on alguns d’ells se’n van anar després al Llevant. Ara mateix tenim uns quants equips molts bons, ja que tenen xiquets que tenen molta qualitat.

Creus que la 2021/2022 pe fi serà “normal”?

És una cosa que no se sap, ja que cada dia poden canviar les coses. Ara han eliminat moltes de les restriccions que teníem, però esperem que no tornem enrere.


Comparte en:

  • X (Twitter)