<%=Club.Nombre %>

Jornada amb derrotes ajustades dels nostres


No ha estat esta una bona jornada en quant a resultats, sobretot als equips de futbol-11 que estan lluitant per mantindre la categoria, ja que tots ells caigueren in-extremis en els seus enfrontaments, destacant els dos triomfs, còmodes, tant del Juvenil com de l’Infantil B.

En quant al futbol-8, l’Aleví A va traure un valuós punt a casa del tercer classificat, en el que és el tercer empat als darrers vuit partits jugats. Els que no cediren foren l’Aleví E, Benjamí A i Prebenjamí A, tots ells  lluitant pels llocs d’honor.

I com que les fèmines no competiren, les del Cadet buscaren un partit amistós, que es va resoldre amb victòria per les de Pau Calatayud. També jugà un partit de les mateixes característiques l’equip Querubí, que diumenge va rebre la visita del Benigànim, guanyant dit enfrontament.

Crònica del Sax 0 - Sant Rafel  1

Un gol del juvenil Pablo Barberà als instants finals va donar ahir el quart triomf consecutiu al Sanra en Sax, en un partit molt disputat, i on els d’Àngel Guarner van saber mantindre la porta a zero.

Era un enfrontament marcat per les baixes dels màxims golejadors de l’equip d’entre altres, el que obligà el tècnic ontinyentí a viatjar amb tant sols el porter reserva i els dos jugadors juvenils que estan tenint més participació a l’equip amateur.

Els minuts anaren passant, i sols un baló al pal de Huertas al primer temps, pogué modificar un resultat que no variaria fins el 90, quan Barberà, després de tallar una contra local, sentenciava l’encontre a favor del rogets, que tornen a encadenar els quatre triomfs consecutius de la primera volta davant els mateixos rivals, i que els torna al 4t lloc de la classificació.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Àlex, Salva, Iñaki, Huertas, Navarro, Christian, Pardo (Barberà 80’), Bernat, Maxi i Aran (Joan 75’).

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)