<%=Club.Nombre %>

Hui encetem una jornada que acabarà dimarts


Anem a afrontar el cap de setmana més important per a la nostra Escola: el de PASQUA. Però este 2021, a l’igual que el passat any no ho és, ja que desgraciadament el Torneig Nacional “Ciutat d’Ontinyent” no anem a celebrar-lo per circumstàncies de tots conegudes. Afortunadament este llarg cap de setmana SI que tindrem competició lliguera, després d’haver-la reprès fa uns dies.

I de segur que va a ser un cap de setmana de competició i lluita, ja que molts dels nostres equips se les veuran amb rivals molt parells segons el que diu la classificació. Una jornada que l’obrirà l’Amateur Femení a La Puríssima i que també la tancaran les jugadores de Pau Calatayud, visitant dimarts el camp del Manises; i on ni Deportivo Ontinyent ni el Benjamí B tenen competició oficial.

Un dels enfrontaments més decisiu el viurà el Juvenil, 2n a la classificació i que visita el líder, separats per sols 5 punts; mentre que l’Infantil B pot ser el gran beneficiat ja que 1r i 3r juguen entre ells. Diumenge a La Puríssima tenim un atractiu partit del Cadet B, on es veuran les cares dos de les millors defenses; mentre que el dissabte també a La Puríssima tindrem una emocionant jornada de futbol amb tres dels nostres equips Infantils. I no podem oblidar-nos d’altre duel al més alt de la taula: el que enfrontarà el líder Benjamí A i el 2n a la classificació diumenge de matí.


Comparte en:

  • X (Twitter)