<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí B acaba la 20/21 amb tots els partits guanyats


Amb tant sols tres partits per disputar (2 de l’Aleví Femení i 1 a l’Infantil D), la nostra Escola disputava el penúltim cap de setmana amb partits de lliga, amb partits que ens van deixar grans alegries.

Així el Prebenjamí B de Nacho Martínez sumava el 18é triomf en altres tants enfrontaments, demostrant que tenim madera per a treballar des de ben joves a la nostra Escola. L’enhorabona a este grup que han guanyat tots els seus encontres jugats en esta 2020/2021.

Bon acomiadament de la temporada pel Benjamí A, així com l’Aleví C, mentre que amb el triomf del Cadet C, els de Miquel Úbeda es feien amb el 2n lloc que (a expenses de l’última jornada a la resta de grups) pot donar-los l’ascens de categoria.

I amb empat a 2 gols van ficar punt i final a este curs un Juvenil que ha quallat uns molt bons mesos de competició tot i els contratemps haguts. Ho van fer davant un líder que havia guanyat tots els partits jugats fins a esta última jornada, i que es deixava els primers punts a La Puríssima, certificant el segon lloc pels de Pete. També empataven a dos les xiques de l’Aleví Femení.


Comparte en:

  • X (Twitter)