<%=Club.Nombre %>

Prebenjamí A i Querubí participen a diferents tornejos estos dies festius.


Aprofitant les festivitats d’esta setmana, són diferents els tornejos que es disputen amb representació d’alguns dels equips de la FEBO, concretament el Querubí de Pepe Garcia i el Prebenjamí A de José Mollà, si bé és cert que el responsable d’estos últims serà Jorge Cambra (2n entrenador del Prebenjamí A).

Els primers en participar són els més menuts, que després d’haver jugat este mateix dimecres el partit corresponent a la 4a jornada de lliga, demà dijous es desplacen a Almoines per a participar al SaforNova Cup 2018.

Els de Pepe Garcia, que esta vesprada han superat el Muro 6-5, estan dins del grup A del torneig d’este dijous, on s’enfrontaran davant el Piles CF (10:30) i el Benirredrà CF (11:40). Els dos primers jugaran les semifinals a partir de les 13:15, accedint els guanyadors a la final, programada per a les 14:20; mentre que el tercer del grup jugarà a les 12:45 pel 5é lloc. Formen el grup B els equips CF Base Gandia, UD Alzira i UD Oliva.

I ja pel llarg cap de setmana (recordem que el Prebenjamí ja va jugar dimarts el seu partit de lliga) els de la FEBO participen al Torneig Internacional On Sport, que es disputa a la província de Castelló, concretament al complex Marina d’Or, a Orpesa del Mar.

Els ontinyentins jugaran divendres a les 19:00, dissabte a les 13:30 i 18:00, i diumenge tancaran la fase de grups a les 9:30. Depenent de la classificació dins del grup, disputarien les eliminatòries pel títol d’este torneig.

 

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)