<%=Club.Nombre %>

L'alternativa davant la Covid-19 funciona al Cadet C amb Miquel Úbeda


No és d’estranyar que les proves PCR per determinar si alguna persona està infectada del Covid-19 estan condicionant el dia a dia, tant a nivell social com a l’esportiu. I la nostra Escola no és aliena a esta circumstància.

Però és per això que s’ha preparat un protocol i unes línies de treball perquè açò afecte el més mínim a l’activitat que els jugadors tenen setmanalment. Tal i com vam anunciar la setmana passada, donat que la propagació de la Covid-19 va en augment, des de la Direcció Esportiva/Tècnica, s’han preparat unes xerrades formatives per aquells equips que hagen d’ajornar el seu entrenament.

Precisament el Cadet C de Miquel Úbeda ha estat un dels que dilluns no va poder exercitar-se com és habitual, i per això, utilitzant la plataforma preparada per a tal ocasió, va dirigir un “videoentrenament” amb els seus jugadors. “Férem un treball físic intens de al voltant mitja hora, i estic content perquè es van connectar quasi tots els jugadors” argumentava Úbeda respecte a l’experiència, al que afegia que “també anem a treballar conceptes tàctics que als entrenaments no hagin quedat ben clars”.

Precisament este equip ha estat el més vulnerable durant la pretemporada, ja que per qüestions indirectes ha hagut de suspendre uns quants partits amistosos, i per a més inri, divendres nit se’ls va comunicar que no anaven a començar la temporada el darrer dissabte, quan havien de fer-ho rebent La Vall de Carcer. Sembla ser que el grup on havien de jugar, han hagut un parell d’equips que s’han retirat, i començar el cap de setmana del 14/15 de novembre.

Esta mateixa setmana serà l'equip Aleví/Benjamí Femení de Sara Soriano qui haurà de fer el mateix tipus d'entrernament, a l'espera de conéixer el resultats de les proves PCR a alguna de les seues jugadores.


Comparte en:

  • X (Twitter)