<%=Club.Nombre %>

La jornada ens deixa un Campió i dos debuts de canterans als equips Amateurs


Quin cap de setmana més emotiu que deixem darrere on trobem el 1r equip CAMPIÓ  a la nostra Escola: el Prebenjamí B entrenat pel debutant Nacho Martínez i que dissabte aconseguia guanyar el seu 15é partit en les 15 jornades que han disputat fins ara. L’enhorabona a estos joves jugadors que estan competint per primer any defensant el nom d’Ontinyent per comarques com la Costera i les dues Riberes.

Però a més altra de les grans alegries ens va aplegar de la mà de l’Amateur Femení, qui tenia una autèntica final (que no definitiva) al duel que ahir les va portar a Yàtova, i on les de Pau Calatayud, amb el suport de tota l’Escola, aconseguien una victòria que les apropa a continuar altre any a la categoria.

També importantíssim el triomf del Juvenil, que li permet afrontar els partits que li resten amb opcions d’ascens, mentre que equips com els Cadets A, B i Femení tancaven la present temporada, a l’igual que l’Infantil A i B. i com no, fer referència a l'estrena de joves canterans amb els equips Amateur, ja que al Femení era Núria Albero la que disposava dels primers minuts (Laia Pastor va jugar els 90'), mentre que al Masculí era Héctor Bustillos qui s'estrenava amb el Deportivo (Iñaki Pastor va jugar la totalitat de l'encontre a Villena).


Comparte en: