<%=Club.Nombre %>

S'inicia la Copa Federació pel Benjamí B


La Copa Federació 2017/2018 comptarà amb un sols representant de la FEBO, l’equip Benjamí B, qui entrarà en competició este proper diumenge 14 de gener, i on els de Vicent Vidal ja coneixen els seus rivals.

Després del partit de lliga que jugaran dissabte als Camps de la Puríssima davant el Sueca “B”, i on buscaran continuar amb el ple de victòries, els joves ontinyentins es desplaçaran a les instal·lacions d’El Planter-DV7, a Puçol, per a disputar la primera fase d’esta Copa Federació, d’on recordem eixiran tres equips per a la fase semifinal.

16 són els equips que participaran en esta segona jornada, repartits en 4 grups d’altres tants conjunts, i on tres accediran als vuitens de final. Cal recordar que per la següent fase ja es coneixen els noms de 3 equips que obtingueren el seu bitllet: Rafalafena de Castelló C, Ribarroja C i Ciutat de Valencia C.

Els de Vicent Vidal s’enfrontaran amb l’Alboraia U.D. “C” (10:10h), C.F. Los Imposibles Levante “A” (11:20h) i C.F. Escuelas San José “D” (13:05), aconseguint l’accés per la ronda d’eliminatòries els tres millors. Esta podríem dir que és la primera de les 3 fases de les que consta la Copa Federació, i on desitgem la millor de les sorts pel Benjamí B de la FEBO.


Comparte en:

  • X (Twitter)