<%=Club.Nombre %>

Gran partit, amb triomf pel Deportivo Ontinyent 2-1 al Xeraco


Treballat i patit triomf el que ha aconseguit esta vesprada el conjunt de Pablo Iglesias davant un dur Xeraco que ha sabut complicar-li les coses a un conjunt que necessitava una victòria per creure en si mateix, i que gràcies als gols de Mendi i Pablo Francés suma tres punts vitals.

Ha estat un encontre vibrant el que s’ha disputat a El Clariano, amb constants oportunitats pels dos bàndols, siguent fonamental la intervenció d’Ivan Vallés (hui tornava a la porteria després de tres mesos) a l’inici del matx en solventar un 1x1, si bé els nostres han disposat d’un xut d’Antonio al travesser als 15’.

I és que ha estat decisiva la velocitat als metres finals dels homes d’atac d’Iglesias, ja que Mendi poc abans de la mitja hora superava per dalt l’eixida del porter visitant per ficar l’1-0. Un gol molt celebrat ja que el de Benigànim no veia porteria des del passat 2 de novembre a Montaverner.

Poc després Iglesias veia com altre dels seus jugadors havia de retirar-se per unes molèsties. En este cas era Pozo qui deixava el seu lloc a un Sanjuan que per primera vegada esta temporada començava un partit des de la banqueta.

Els de Xeraco s’han refet i de nou Vallés als 35’ evitava el gol dels forasters. Però el porter dels de la Safor també ha estat vital, primer en un gran xut d’Aran i posteriorment salvant els seus en dues ocasions consecutives de Pablo Francés. Fins i tot els ontinyentins han tingut una gran oportunitat de fer el segon, però el capità Iñaki no ha rematat en l’última jugada de la primera part.

La represa s’ha encetat amb un xut de Francés que ha eixit llepant el pal d’un Xeraco que poc a poc anava intensificant el seu joc, fins que als 62’ feien l’empat a la treta d’una falta des del lateral. Restava quasi mitja hora de joc i els locals han tornat a jugar-seu tot a la velocitat per les bandes, així l’omnipresent Pablo Francés tornava a ajustar en excés un baló, al que per poc no aplegava a ficar dins la xarxa un Josep que tornava després de complir la sanció d’un partit, a l’igual que Corella, qui ja recuperat de la seua lesió jugava després d’un mes allunyat.

I tant va el cànter a la font que en un baló en profunditat, Corella el ficava al segon pal perquè Francés fera el 2-1 definitiu quan tant sols restaven 4’ pels temps reglamentat, en el que és el seu quart gol esta campanya, i sense temps de reacció per un Xeraco que ha jugat un gran partit a El Clariano, i que ha servit perquè els jugadors d’Iglesias es convertisquen en  el cinquè equip que més encontres ha guanyat, un total d’11.

L’equip que va presentar Pablo Iglesias fou el format per: Vallés, Aran, Nando Muñoz, Iñaki, Tono (Bernat 63’), Pozo (Sanjuan 32’), Júnior, Francés, Mendi (Corella 73’), Josep (Irie 87’) i Antonio.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)