<%=Club.Nombre %>

Este no ha estat el millor cap de setmana pels nostres equips


No ha estat la d’este cap de setmana la millor jornada en quant a resultats pels nostres equips, si bé és cert que encara resta un enfrontament per disputar-se, que podria equilibrar el nombre de victòries amb el de les derrotes, sempre i quan l’equip Querubí guanye dimecres en Canals.

Un cap de setmana dolent pels equips de futbol-11 on sols l’Infantil B (es confirma com a un candidat a l’ascens) i l’Infantil C (sumen el 2n triomf) pogueren sumar els tres punts, siguent el Sanra l’únic que va empatar. Destacar del futbol femení el triomf del Cadet, que tornava a guanyar un partit després de dues setmanes sense fer-ho, mentre que l’Amateur no va poder superar el colista Sedaví a domicili.

En quant al futbol-8 hem de lamentar la primera derrota del Benjamí A, qui va cedir a casa del líder Carcaixent 4-2. Els altres equips que encara es mantenen invictes són l’Aleví A i el Prebenjamí A, qui va solventar amb claredat un encontre contra el que era el 2n classificat: el Sueca.

Crònica del  Sant Rafel  2  -  Oliva  2

Emocionant, vibrant, espectacular... i uns quants adjectius més que podrien definir el que es va viure dissabte a La Puríssima entre dos equips que, de segur, van a lluitar fins al final de temporada per un dels llocs capdavanters de la classificació, i on acabaren repartint-se els punts.

El partit va començar amb un Sant Rafel que volia i que no podia avançar-se al marcador, unes vegades pel desencert i altres per unes decisions arbitrals protestades pels aficionats locals. I en la primera oportunitat que tingueren els d’Oliva, estos feren el primer gol de la vesprada als 15’.

No tardaren molt els d’Àngel Guarner per equilibrar el marcador, quan en un corner Iñaki, als vint minuts, rematava de cap i plasmava la insistència dels rogets. Als locals els costava arriscar per superar l’entramat defensiu que els de la Safor havien preparat, i una nova contra ja a les acaballes del primer acte, l’Oliva ficava l’1-2 amb el que se n’anaren al descans.

En la represa, l’entrenador del Sanra buscà totes les opcions per modificar el resultat, però els davanters tenien la pólvora mullada, així que després d’esgotar els canvis a l’hora de joc, Guarner ho intentà deixant el central Iñaki d’home en punta junt a Cambreta. Ells dos serien els protagonistes de l’empat a dos definitiu, després que el menut dels Cambra s’aprofitara de l’assistència d’Iñaki quan encara restava temps per a poder desnivellar el marcador. Però no fou així i el repartiment de punts entre el 2n i 3r classificat ficava fi a un partit dels millors que s’han vist últimament a La Puríssima.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Maxi (Navarro 54’), Iñaki, Salva,  Alex (Lurbe 60’), Christian (Toni 58’), Glodi (Bernat 60’), Pau, Aran, Francesc i Cambreta.

La propera jornada el Sant Rafel afronta el que pot ser el desplaçament més complicat de la lliga, ja que visita el conjunt que més punts ha sumat en tota la 1a Regional: el Canals, un partit programat per a les 12:00 del diumenge 25 de Novembre.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)