<%=Club.Nombre %>

Quatre líders presenta la FEBO en este inici lliguer


Després de l’ajornament dels partits del darrer cap de setmana, les classificacions continuen mostrant fins a quatre equips de la FEBO al més alt de les seues respectives lligues.

En primer lloc trobem un grup que repeteix de la temporada passada bàsicament, entrenador inclòs. Es tracta del Prebenjamí A, campió de lliga el curs passat i semifinalista de la Copa. José Mollà ha aconseguit fer un grup de futur, i de moment els resultats no han variat dels abastats la 2017/2018. Podrem vore’ls en acció este cap de setmana a casa amb la visita del Castelló de la Ribera.

Qui també lidera el seu grup en l’única jornada disputada és l’Aleví C després del triomf per 10-0. Els de Fuentes tornen a jugar a La Puríssima este cap de setmana, on rebran l’Atzeneta A.

I altre conjunt que ha començat immaculat és l’Aleví A de Pepe Garcia, qui també continua per segon any consecutiu amb estos jugadors. Al bon treball fet la temporada passada on acabaren en 4t lloc, este curs l’han iniciat amb un ple de victòries. Esta diumenge ficaran el seu liderat en joc a Algemesí.

Per últim tenim l’Infantil B d’Àlex Vilches qui amb els seus tres triomfs consecutius visitarà este proper dissabte a un Enguera que ve de guanyar els seus darrers encontres. Amb tant sols dos gols encaixats estan demostrant que este grup (molts d’ells foren finalistes al darrer Nacional Ciutat d’Ontinyent) pot fer coses grans amb el seu treball.


Comparte en:

  • X (Twitter)