<%=Club.Nombre %>

Emotiu cap de setmana, amb els homenatges als nostres jugadors


Emotiu cap de setmana el que hem tingut a La Puríssima, on els homenatges a diferents jugadors han estat els protagonistes fins en tres encontres dels nostres conjunts.

Primerament va ser dissabte de matí quan, una setmana després del previst, el Cadet C li desitjava el millor a un amic i ex-company de la majoria dels jugadors: Bryant Espinosa Garcia qui es recupera del transplantament de medul·la al que va ser sotmès recentment. Fou abans de l’últim amistós que van jugar abans de l’inici lliguer.

Ja de vesprada les jugadores de l’Amateur Femení donaven tot el suport necessari a Alba Azorin Hinojosa, companya d’equip que es va lesionar al primer partit de lliga i que els propers dies serà operada del lligament creuat del seu genoll, i que va rebre emocionada este homenatge abans de l’enfrontament lliguer de la 4a jornada, també a La Puríssima.

I ja diumenge de matí era l’Aleví C qui, amb la presència del propi jugador Quim Mollà Rovira, li se recordava que tots l’esperen per a continuar creixent futbolísticament, després de l’accident que va tindre fa vora sis setmanes i del que es recupera.


Comparte en: