<%=Club.Nombre %>

La FEBO donarà suport a l'Ontinyent CF


De nou Ontinyent CF i FEBO tornen a camejar de la mà, després de l’acord al que han aplegat les dues entitats de la capital de la Vall d’Albaida pel que resta de temporada 2017/2018.

Així tots els jugadors, tècnics i delegats que pertanyen a l’Escola ontinyentina podran entrar gratuïtament al Clariano per donar suport al conjunt de Vicente Parras, qui ja suma una volta sencera sense conèixer la derrota coma local.

Per a que açò siga possible, caldrà anar uniformats bé amb el xandall, jaqueta o roba de passeig de la FEBO, i presentar la còpia de la seua fitxa que, prèviament haurà estat segellada pel CD Esport Base Ontinyent.

Precisament en estos propers dies tindran una doble cita amb els jugadors blanc-i-negres, ja que diumenge rebran la visita del Sabadell a partir de les 17:00, per a tornar a jugar al Clariano dimecres vinent en la tornada de les semifinals de Copa Federació, partit que els enfrontarà des de les 19:00 al Vilafranca, amb l’1-1 de l’anada, i on una victòria dels de Parras els ficaria a la finalíssima.

Des de la FEBO, volem agraïr públicament este gest de la Directiva de l'Ontinyent CF, que sense cap lloc a dubte ajudarà a donar colorit i suport a les grades d'El Clariano en este tram de temporada tant important per tot l'ontinyentisme.


Comparte en:

  • X (Twitter)