<%=Club.Nombre %>

La Puríssima torna a gaudir del futbol base amb els amistosos de la 21/22


Este cap de setmana hem tornat a viure el futbol en la seua pura essència als Camps  de La Puríssima, on tant en la matinal de dissabte com la d’ahir diumenge, centenars de pares/mares i de jugadors/entrenadors han donat color a les instal·lacions ontinyentines.

I és que els diferents equips de futbol-8 de la nostra Escola ja han disputat els primers amistosos de la present pretemporada, a  l’igual que altres de futbol-11 que ja porten unes setmanes entrenant i amb partits preparatoris pel curs 2021/2022. Òbviament no tots els nostres han jugat com a locals, ja que també han hagut desplaçaments en un cap de setmana marcat fonamentalment per enfrontaments front les Escoles de Gandia i Alzira, jugant també amb equips de La Llosa, Ciudad de Alcoy, Real de Gandia i Miramar, estos dos últims a càrrec dels nostres amateurs.

Una jornada que va començar divendres amb l’empat del Deportivo Ontinyent a 2 gols, on els de Cristian Ferrandiz hagueren de remuntar el gol visitant i primer amb Carlos Màs i després mitjançant Manel Tomàs, ens vam ficar per davant 2-1. Però al tram final, i després de perdonar en excés els nostres, els del Real de Gandia ficaven l’empat final a dos al penúltim amistós d’esta pretemporada, que tancarem el proper dissabte amb la visita del Villena.

Qui si va guanyar fou el Juvenil de Corella, gràcies a un primer gol de Gerard i el definitiu 1-2 en transformar un penal Hugo Sempere, mentre que el Cadet A també en Alzira, feia un seriós partit, tot i les baixes. Marcelo va avançar als de Cristobal, i després d’errar nombroses van ser els locals qui a falta de pocs minuts ficaren l’empat a un final.

Ni que dir que el futbol-8 va demostrar que a la nostra Escola està treballant-se de valent des de la base, i després de la primera setmana d’entrenaments, tot i ser els primers amistosos de pretemporada, els joves jugadors s’ho van deixar tot al terreny de joc, aconseguint guanyar 7 dels nous partits davant una gran Escola com la del CF Gandia.

Per últim l’Amateur Femení disputava ahir de vesprada el seu primer test d’esta pretemporada 2021/2022, va ser a Miramar i les de Pepe Pla, que continuen buscant reforços per la exigent temporada que les espera, es van imposar per 0-2, tot i haver competit fins amb quatre jugadores de l’equip Infantil.


Comparte en:

  • X (Twitter)