<%=Club.Nombre %>

CF IGUALADA 1–0 SANTFELIUENC FC


'Seguim empenyent!!'

Els igualadins sumen la segona victòria consecutiva i s'apropen als llocs de la salvació!

Els blaus començaven la segona volta amb la voluntat de seguir amb la bona dinàmica i apropar-se a la salvació. Davant hi havia un rival directe en la lluita, que sempre es mostra molt rocòs, el Santfeliuenc.

L’enfrontament va ser molt intens des de l’inici, amb dos conjunts amb una intenció de joc molt similar. El duel es va convertir en un anada i tornada, on les ocasions més clares van ser per part dels locals, però el gran encert del porter visitant i els pals van impedir que el marcador es mogués.

A mida que han anat avançant els minuts, els de Marc Cabestany s’han sentit més còmodes i han deixat de sofrir en defensa. Calia estar més fi a la segona meitat per desequilibrar el matx.

A la represa, els igualadins van sortir molt fort i al minut 55, van provocar un penal. Triguero va ser l'encarregat de llençar-lo i el va errar, però va agafar el mateix refús per obrir el marcador. A partir d'aquell moment, l'equip es va sentir molt còmode i va dominar el joc. Amb el pas dels minuts, els visitants van haver de pendre riscos i van avançar les línies. 

Amb aquest panorama, l'equip va ser molt intel·ligent i sortia moltes vegades en forma de contracop per generar molt perill a la porteria del Santfeliuenc. Malauradament, els anoiencs no vsan estar fins de cara al gol i no van poder eixamplar diferències en el resultat. Es va haver de sofrir fins al final, però els tres punts es van quedar a Les Comes.

Diumenge vinent, l'equip es desplaça fins al camp de l'Horta per seguir amb la ratxa de bons resultats.

 

 

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)