UN TRIOMF AMB DEDICATÒRIES

El Cadet A guanya en el seu debut en lliga davant la UE Rapitenca, després de sofrir tres lesions greus en l'últim mes.

I és que el conjunt blau arribava de fer una pretemporada irregular amb dues lesions de llarga durada dels companys Isaac Majada i Arnau Trilla.

El debut a Preferent seria dur, a La Ràpita, després d'un llarg desplaçament, que es va fer de manera conjunta.

Un cop iniciat el joc, l'equip va demostrar la seva qualitat i va dominar el joc amb molta autoritat, però sense ser capaços d'obrir el marcador. I arribats a la mitja hora de joc, en una mala caiguda, l'Albert Aguado queia de manera desafortunada i es trencava la clavícula. Una nova mala notícia i un cop moral molt dur pels seus companys.

Però l'ADN Blau ens ensenya a aixecar-nos. I després del descans, l'equip va tornar a a ensenyar la seva millor versió, posant-se 0 a 3. Però el partit de no estava acabat, ja que els locals van reaccionar, marcant dos gols. Finalment, els blaus van tancar el duel amb un quart gol que significava la consecució dels tres punts, dedicats als seus tres companys.

Una forta abraçada a tots tres, de part de tota la família blava!