<%=Club.Nombre %>

Afrontem el tram final per a molts equips, amb títols en joc


Dos nous Campions podem tindre este cap de setmana que encetem esta mateixa  vesprada amb el partit que ha de jugar l’Aleví B a Benigànim, i on els de Pepe Garcia sols necessiten d’un empat (opció que no s’ha donat esta temporada) per a proclamar-se Campions de la Fase Or. Cas de no ser així, seria el nostre Aleví D qui, guanyant dissabte, es proclamarien Campions.

Però si n’hi ha un partit a La Puríssima que esperem amb molta il·lusió és el que diumenge disputarà l’Amateur Femení, on les de Pau Calatayud poden certificar la continuïtat un any més a la 1a Regional. Un enfrontament que, curiosament les pot aupar al 2n lloc d’esta fase quan encara restarà altra jornada per disputar. Al partit jugat a l’anterior fase, les nostres ja van guanyar el seu rival per 0-5, així que tot el Club estarà pendent d’este encontre.

I l’altre equip que pot proclamar-se campió és l’Infantil C de Tono Valls, qui afronta esta última jornada de la temporada depenent d’ells mateixos. També serà vital un triomf pel Cadet C si vol aplegar a la darrera jornada de lliga amb opcions de fer-se amb el Campionat. Però no podem oblidar dos grans partits que jugaran els nostres a domicili, i on sent segons a la classificació visiten al líder i ja campió de la seua categoria. Parlem del Benjamí B i del Prebenjamí A, que junt al Prebenjamí C, els Alevins A, B i D i l’Infantil C diuen adéu a la lliga 2020/2021.


Comparte en:

  • X (Twitter)