<%=Club.Nombre %>

Nova eina de comunicació


 
Acord de col·laboració amb HappyDay Events, desenvolupadors de l'aplicació de comunicació QIDS, que farem servir a partir de la temporada vinent. De moment comencem en fase de proves amb el Campus d'estiu.

PER ESTAR AL DIA DEL CAMPUS!

Bon dia famílies,

Us informem que a partir d’ara, amb la finalitat de comunicar-nos de forma més àgil, instantània i respectant la llei de protecció de dades, la Fundació Esportiva L’Hospitalet Atlètic utilitzarà l'aplicació mòbil QIDS.


Què és QIDS?
És una app especialitzada en els grups de xat de mares i pares. Una app creada específicament per facilitar la comunicació entre els casals, escoles, entitats, etc. i les famílies, però que també es pot utilitzar com a eina de xat entre famílies o entre tutors i famílies.


Com comunicarem amb QIDS?
Al entrar a l’app trobareu el(s) grup(s) des d'on la Fundació publicarem informacions i comunicats importants, us farem arribar documents, pujarem fotos de les activitats i on hi trobareu el calendari d'esdeveniments. Es un grup informatiu, el que vol dir que no hi podreu escriure, sols informar-vos.


Per què fer servir QIDS?
1.- Simplifica la comunicació

Tota la informació del grup està classificada en 4 murs: xat, missatges importants, fotos/vídeos i calendari. Aixòpermet accedir directament a la informació important en un clic i no haver de buscar i buscar què s’ha dit en el grup.

popi.jpg
2.- Notificacions personalitzables per evitar molèsties
Permet desactivar les notificacions (a la nit, caps de setmana, matins, etc.)

3.- Qui és qui!
Es pot identificar a totes les mares i pares del grup per nom i foto però a més a més apareixen associats al seu
fill per posar-nos cara tots.
popo.jpg
4.- Privat i segur
Encara que quan us registreu sol·licita el vostre numero de telèfon, sols és per seguretat. El número de telèfon mai es comparteix amb la resta de membres del grup respectant així la política de protecció de dades i la vostra
privacitat.

Què heu de fer?
1- Heu de clicar al botó i descarregar la app QIDS
2- Registrar-vos amb el vostre numero de telèfon
3- En el grup, identificar-vos per poder escriure
4- Llest! A gaudir!
Agraïm la vostra col·laboració i us demanem paciència degut a que estem en fase de proves.
 
Moltes gràcies!
 
Àrea de Comunicació
Fundació Esportiva L'Hospitalet Atlètic
 
Tots i totes fem Fundació!

Comparteix a:

  • X (Twitter)