<%=Club.Nombre %>

Laura Blasco amb la Sub-12 Valenciana


La davantera ontinyentina Laura Blasco Martínez ha estat convocada per l’entrenament que la Selecció Valenciana Sub-12 ha de realitzar este dijous 16 de novembre a Picassent, concretament al Camp de futbol “Miguel Monleón”, en el que serà la primera presa de contacte de les jugadores nascudes el 2006.

La jugadora, pertanyent a l’equip aleví/benjamí de l’Escola del CD Esport Base Ontinyent, és actualment la pitxitxi del grup 3 de la categoria, amb un total de 6 gols en els tres partits que han jugat fins ara les deixebles de Julio Villa (2 victòries i 1 empat), fet que li ha valgut per a tindre esta oportunitat.

En paraules del seu míster, “és un orgull que trien una jugadora a la que estàs entrenant, si bé és cert que hagueren pogut agafar-ne alguna altra més”. Villa recorda que va hagué de modificar la seua posició al camp, ja que “Laura em va dir el primer dia que ella solia jugar en banda, però ràpidament vaig vorer que jugant en punta anava a ser més decisiva, donat que ho té quasi tot: dribling, potència de xut, molta vista per assistir les seues companyes. L’única mancança és la falta d’alçada, però Messi tampoc és molt alt”.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)