<%=Club.Nombre %>

Mestalla va rebre als participants al CAMPUS del CENTENARI


Apleguem a les acaballes del Campus VCF 2019, després de l’atractiu viatge d’ahir al coliseu valencianista, on tots pogueren gaudir d’esta experiència que en este any del Centenari del València CF, comptava amb una convidada especial: la Copa del Rei guanyada fa unes setmanes pel conjunt che.

Està siguent una setmana de treball i d’aprenentatge per tots els participants al Campus del Centenari. Dirigits pels entrenadors de l’Acadèmia del VCF Alfonso Ferrando i José Baixauli, que junt als amfitrions José Mollà i Ivan Arcos han fet un any més del Campus, una setmana de futbol inoblidable.

Demà es tancarà esta edició, i a tots els quedarà al record l’excursió d’ahir a Mestalla, on pogueren fotografiar-se amb la Copa del Rei i la resta de trofeus valencianistes, així com fer una curiosa roda de premsa a la pròpia sala per on passen tots els entrenadors en acabar els partits. El tour de Mestalla els va portar als vestidors, així com a xafar la gespa del camp i seure’s als seients de Tribuna, on reberen complida informació.

I per demà dissabte els partits de cloenda del Campus i l’entrega dels diplomes als 60 participants d’esta edició de 2019.


Comparte en:

  • X (Twitter)