<%=Club.Nombre %>

Ontinyentins de Pasqua futbolera lluny de casa


La festivitat de la Setmana Santa s’aprofita tots els anys per a la disputa de diferents tornejos, com és el cas del que des de fa 19 anys organitzem nosaltres mateixos, i que en este 2019, davant la previsió de la puja que finalment va caure com s’esperava, ens veiérem obligats a ajornar fins el 22/23 de juny.

Aleshores els nostres ulls estigueren ficats amb la participació d’alguns dels nostres xavals amb altres equips, concretament amb el València CF. I és que Ferran Conejero Marin (Benjamí B de la FEBO) va disputar amb el conjunt ché el VII Torneig de Futbol Base a Vera (Almeria).

Al preguntar-li al jove jugador esquerrà al respecte de l’experiència, ens confirmava que “ha estat plenament positiva, ja que el nivell vist fou molt alt, si bé és cert que en València tenim un futbol de molta qualitat”.

Jugant de titular els primers partits i fins i tot marcant un gol olímpic (que li’l van anular), Ferran acabava junt els seus companys en primer lloc del grup després de guanyar al UD Almeria (3-2), CD El Castillo (6-0) i al CD Villa de Alboix (6-0). Posteriorment derrotaren al Elche CF en els quarts de final per 2-0.

Com ens comenta el propi Ferran, “tots els xavals pertanyem a equips com el Gandia, Pinatar, Llosa, Amistad de València, Benidorm... i estem   en fase de captació pel València CF”. Al preguntar-li per alguns dels seus companys, Conejero no dubta en afirmar que si bé juga amb ells “el fill de l’ex internacional valencianista David Albelda, amb qui més amistat he fet és amb Iñaki, un davanter del Benidorm”.

Les semifinals els va tornar a enfrontar amb l’Almeria, caient esta vegada per 1-3 el que els va portar a enfrontar-se amb el Betis en la lluita  pel tercer lloc, on caurien per 2-3, jugant davant qui s’emportaria el MVP del torneig. A la final fou el Villareal qui es va proclamar campió d’una competició en la que es va jugar a futbol-7 i no 8 com és habitual en estes edats.

Ferran ens comentava ja tornant a la competició del seu equip que “anem a lluitar per millorar el 3r lloc que ocupem, ja que l’Alzira ha de jugar encara amb el líder Algemesí. Nosaltres no hem d’errar si volem acabar en 2n lloc, fet que és possible ja que el rival més complicat que tenim és el Benimodo que ocupa el 6é lloc”.

Altre campionat del que vam estar pendents fou el Iscarcup que es va disputar a terres val·lisoletanes i on l’ontinyentí Mario Ferri amb el seu València CF Benjamí va caure als vuitens de final front l’Atlètic de Madrid amb un gol dels matalafers al darrer minut de l’encontre.

Anteriorment els valencianistes havien estat 2ns en la fase de grups després d’empatar a 0 amb el Màlaga i a 1 amb el Deportivo de la Corunya, superant els finesos del Kapylan Pallo 9-0 amb un gol de Mario. Al partit que tancava la participació del València CF, l’ontinyentí marcava dos gols amb el que derrotarien el Valladolid 3-1, un d'ells el podeu vorer en este video.


Comparte en:

  • X (Twitter)