<%=Club.Nombre %>

Victor Giner és la guinda al pastis del Deportivo Ontinyent 22/223


Victor Giner Albero (07/06/1998) és la guinda al pastís que el Deportivo Ontinyent ha confeccionat per a l’estrena a la Regional Preferent. Migcampista natural de la Pobla Llarga, va donar els seus primers xuts al baló a l’Escola de futbol del seu poble, per a després del seu pas del Castelló de la Ribera, acabar l’etapa de futbol-8 al Llevant UE, on militaria dues temporades abans de recalar al València CF on va estar sis temporades fins acabar l’etapa de Juvenil jugant en Divisió d’Honor.

La seua estrena com amateur l’inicia en Tercera Divisió amb el Paterna, incorporant-se la temporada seguent a La Nucia, on a meitat any va canviar d’aires signant amb el Silla, ambdós també de Tercera. Les tres últimes campanyes Victor les ha disputat defensant els colors del Recambios Colon (3a Divisió) abans de la seua incorporació al Deportivo arran “d’haver parlat amb Pascu i el president, ja que m’han transmès un ambient immillorable i un projecte ambiciós del qual pense ser part del mateix”.

Per a Giner “no ha suposat cap impediment el passar de jugar sempre en Tercera a Preferent, ja que no té res a envejar el grup ni els equips que configuren la Preferent, ni en quant a projectes ni pel que fa als jugadors que els integren. Del Club sabia que té una cantera molt potent, el que es fonamental per qualsevol equip que vol créixer des de la base”, afirmava el que és la última incorporació en paraules del Director Esportiu Pascual Donat.


Comparte en:

  • X (Twitter)