<%=Club.Nombre %>

El Sant Rafel, Infantil A i Cadet A ja coneixen els seus rivals per la 18/19


Ja s’han fet públics des de la FFCV els grups de Preferent pels cadets i infantils, on recordem militen els equips A de la FEBO; així com els rivals del Sant Rafel per la propera temporada. Una competició que té programats els seus inicis pel 16 de setembre pel Sanra, i el 30 del mateix mes pels equips de base.

De nou el conjunt amateur de la FEBO militarà al grup sisé de la 1a Regional, enfrontant-se amb tant sols 6 dels rivals amb els que els d’Àngel Guarner ja coincidiren el curs passat, com són els alacantins del Villena B, Idella, Sax i els valencians del Montaverner, Moixent, Ayorense. Als descendits de Preferent Canals i Petrelense, se’ls ha d’afegir els que aconseguiren l’ascens de 2a Regional la 17/18: Atlètic Muro, CC Alcoy, Peña Madridista de Ibi i La Font d’Encarròs; així com els conjunts que han canviat de grup i que ja militaven a la mateixa categoria: Oliva, Real  de Gandia i l’Alcúdia de Crespins.

Pel que respecta als equips capdavanters del futbol-11 a la nostra Escola, ambdós es voran amb un grup de rivals que seran idèntics pels dos: Llevant B, València B, Alzira B, Oliva, Dènia, L’Alcúdia, Carcaixent, Promeses Sueca, CFB Gandia, Esides Caramanchel i Dragon Force. En canvi el Cadet A també jugarà contra At. Ciutat de Benidorm, Bellreguard, Benigànim i SFFCV Benidorm. La resta de rivals de l’Infantil A són: Ciutat de Xàtiva, Tavernes de la Valldigna, Benissa i UE Gandia.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)