<%=Club.Nombre %>

Temporada excel·lent per a molts dels nostres equips


Que esta temporada està sent positiva ho demostren els números que trobem a la FFCV, on un total de 5 dels nostres equips es mantenen imbatuts, a més a més, dos d’ells sumen els seus partits per victòries: Aleví D i Prebenjamí B. I fins i tot podem ampliar el llistat a tres conjunts que tant sols han cedit un enfrontament i un parell que han caigut derrotats en dues ocasions.

Precisament estos últims ho van fer la setmana passada: el Cadet B de Jorge Corella perdia a La Llosa (1-0) mentre que el Cadet C de Miquel Úbeda ho feia a Enguera (4-1), mantenint això si el liderat del grup. També va caure per primera vegada el Prebenjamí A de Sergio Alfaya, va ser dissabte a casa del líder, mentre que el Benjamí B de Jordi Santonja cedia el seu únic partit fa 10 dies.

Els que encara no han caigut derrotats la present temporada són el 1r equip (entrenat per Nacho Cantó), els Alevins A (Vicent Vidal) i D (Alberto Cambra/Francesc Serrano), així com el Benjamí A (Ruben Fuentes) i el Prebenjamí B (Nacho Martínez). Esperem que amb el gran treball que estan fent tant els seus entrenadors com els mateixos jugadors, puguen fer d’esta temporada una que siga recordada. Enhorabona i a continuar creixent!

 


Comparte en: