<%=Club.Nombre %>

TORNEN LES COMPETICIONS DE LLIGA CATALANA... i PODREM VEURE-HO PER STREAMING!!


“Quina gran notícia!!” “Enorme!!” “#FORÇACHE, quines ganes!!” “ganes de tornar-vos a veure a la pista”.  Són alguns dels comentaris que els nostres aficionats ens van transmetre quan es van assabentar que es reprenien les competicions d’alguns dels nostres equips. 

L’aturada de les competicions esportives, a causa de la segona onada de la pandèmia, va deixar sense resoldre les fases de lliga catalana. Després de modificar la competició reduint la primera fase a una sola volta, es tornen a posar en marxa. 

El passat 20 de Febrer va ser el torn del juvenil masculí, aquest cap de setmana passat del juvenil femení i dels cadets masculins, i dissabte 6 de març també començaran els nostres infantils masculins i femení. 

Com que no està permesa l’entrada de públic als partits, el club ha invertit en la instal·lació d’un sistema de càmeres per retransmetre els partits per streaming. Us animem a que ens seguiu al canal de YouTube del club i podran gaudir dels partits de casa de totes les categories.

Aquesta és la recompensa a la constància i l’esforç de continuar entrenant on-line, amb restriccions, amb mascaretes, en grups reduïts, a l’exterior. Els resultats no tindran importància, la gran victòria ha estat superar-ho junts, tots i totes. #ForçaCHE

Per a aquells equips que encara no han pogut emprendre de nou la competició, no defalliu! Hem d’estar units i preparats / preparades per començar quan sigui possible.

Juvenil femení handbol esplugues


Comparte en: