<%=Club.Nombre %>

Tres nous jugadors que debutaran a la nostra Escola en equips diferents


Tres noves incorporacions a la nostra Escola les que presentem hui, i per a tres categories diferents, demostrant que a banda dels jugadors que continuen amb nosaltres, el creixement que estem tenint fa que d’altres poblacions limítrofes i del mateix Ontinyent vullguen formar del nostre projecte esportiu i humà.

Fran Parraga Ferri (19/02/2006) és un ontinyentí que juga de mig centre i que s’estrenarà amb nosaltres al Juvenil. Després d’uns anys jugant a futbol i coneixent la nostra Escola des de fora, per fi ha donat el pas “buscant estar al meu màxim nivell” com ell mateix diu.

També d’Ontinyent és Mario Azorin Penadés (03/04/2007), qui d’igual forma debutarà a la nostra Escola després de la seua etapa a l’Agullent. Mario afirma “eixir de l’Agullent per buscar nous reptes, i després de reunir-me amb Carlos i Jose i explicar-me el funcionament del Club, a més sent d’Ontinyent, que millor manera que seguir millorant futbolísticament i personalment que en La Puríssima”.

Per últim Alejandro Holgado Bonet (23/06/2010) debutarà al futbol-11 a la nostra Escola, després que este albaidí haja completat la seua etapa de futbol-8 a l’equip del seu poble. Jugador de banda amb qui la direcció esportiva ha dipositat moltes expectatives de creixement.


Comparte en:

  • X (Twitter)