<%=Club.Nombre %>

Infantil C: creixent pel bon camí


Hui és el torn d’altre dels equips que s’han estrenat al futbol-11 després pel seu pas per les categories de formació: l’Infantil C (nascuts al 2007).

A l’igual que els jugadors, el seu entrenador Nando Muñoz també s’estrena al futbol-11, i ell mateix respon el qüestionari que hem plantejat a tots els entrenadors de la nostra Escola.

Resta poc per la fi de la 2019/2020. Com valores el que porteu disputat?

Bé. Els xiquets vénen de competir en futbol 8 i s'han adaptat perfectament al futbol 11 on no tan sols les distancies i espais son més grans, també el nivell físic i mental requereix una major exigència. Per poder competir favorablement tot comença amb un bon posicionament i ordre tàctic. Partint d'ahí, l'equip està jugant bé al futbol, superant zones, connectant entre línies i crea'n ocasions.

Els primers llocs de la classificació creus que són justos?

Sí. Els primers llocs estan ocupats per equips en jugadors de segon any, és a dir, tenen ja garantit el que abans he comentat en quant a adaptació al futbol 11 i el físic es superior. En alguns casos acompanyat d'un bon nivell tècnic d'alguns jugadors destacables que guanyen partits.

A que aspira el teu equip en el que resta de temporada?

A gaudir del futbol, entrenant amb il·lusió i competint de la millor forma possible. Que els xiquets cresquen com a jugadors i el més important, com a persones.


Comparte en:

  • X (Twitter)