<%=Club.Nombre %>

L'Infantil torna amb gran nota del Villarreal Yellow Cup de passat diumenge


Diumenge la nostra Escola va estar present al Villarreal Yellow Cup de la categoria Infantil, on els jugadors de l’equip entrenat per Ivan Arcos (Infantil A), reforçat amb algun jugador de l’equip B i fins i tots xavals de l’Aleví (els dos porters inclosos) van participar a esta important cita que reuneix a les Escoles conveniades amb l’equip groguet.

I de nou el llistó que van deixar els nostres infantils va estar ben alt, com ho corroboraren els dirigents de cantera del Vila-real, als caps de l’expedició ontinyentina, amb el Director Tècnic Nacho Cantó, el Coordinador de futbol-11 Carlos Sempere i el polivalent José Mollà.

En una primera fase on els de Arcos van tindre contra les cordes l’amfitrió Vila-real, sols un gol a la contra va desnivellar el marcador pels groguets, disposant Seydou d’un baló al pal a l’última jugada. El seguent encontre va ser pels nostres també per 1-0, amb un gol d’Àlex.

La segona fase ens va enfrontar amb l’equip tarragoní de La Floresta, on de nou un gol d’Àlex ens va donar el triomf. I amb tant sols 6’ d descans, els d’Ivan van afrontar el darrer enfrontament davant el CD Roda (qui ja feia 50’ que havia jugat el seu anterior partit) cedint per 0-2 després d’un matí intens de futbol.

Però lluny del resultat, l’entrenador de l’Infantil A (Arcos ha estat esta temporada fent les pràctiques de carrera amb la pedrera del Vila-real) es mostrava “Molt content en la actitud, entrega i valentia dels xiquets davant de cada rival. El joc també ha sigut molt bo, per lo tant me’n torne a casa en una sensació més que positiva ja que era un torneig amb molt de nivell i hem competit en tots els partits, inclús amb 2 porteries a 0”. Ivan incidia amb l’actuació de “Els 2 porters de l’Alevin A, un 10. No es gens fàcil ficar-se en porteria de f-11 i menys quan vens directe del f-8 a l’Infantil A”.


Comparte en:

  • X (Twitter)