<%=Club.Nombre %>

Excés d'errades de l'Amateur Femení


Amb la disputa del partit que tenia pendent el nostre Amateur Femení, i que va jugar este passat cap de setmana, les de Pepe Sanchis es fiquen al dia a la classificació. Un partit que fou ajornat el seu dia per la borrasca “Glòria” i on el Santa Pola es va emportar els tres punts després de l’1-2.

Però no fou un resultat just segons l’entrenador ontinyentí, ja que si bé les alacantines demostraren una elevada intensitat durant tot l’encontre, les nostres també estigueren a l’altura del duel, sense perdre-li la cara al partit en cap moment, tot i jugar més de mig encontre sense portera, ja que Carmen es va lesionar als 40’.

Les visitants s’avançaren al marcador prompte, però les de Pepe Sanchis saberen refer-se ràpidament i Elisa, abans de ficar-se sota els pals, ficava l’empat a un al quart d’hora de joc. Les nostres tingueren oportunitats diverses per a fer el segon gol, però el Santa Pola va estar més encertat en les comptades ocasions de que va disposar, i abans de la mitja hora tornava a avançar-se.

La segona meitat fou un voler i no poder del nostre Amateur Femení, que si be creava oportunitats, no era capaç de materialitzar-ne cap, deixant escapar uns punts que l’hagueren tret de la zona complicada de la classificació, i haurà d’esperar a este proper diumenge per poder sumar a casa de l’Elx C.

Les jugadores que participaren davant el Santa Pola foren: Carmen (Rocío 40’ (Salmeron 54’)), Sara, Ana, Elisa, Mireia (Nerea 85’), Peri, Nayala (Teresa 75’), Aitana, Júlia, Lucia (Carla 75’) i Anahí.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)