Per fi aplegaren els primers triomfs per diversos equips

Gran cap de setmana este primer del mes de novembre, ja que si be és cert que dos equips descansaven (el que vol dir que en competiren 21), tot foren victòries a excepció de tres empats (tots a dos gols) i altres tantes derrotes.

En futbol-11 el Cadet A de Sergio Gandia estigué dues vegades per davant al marcador, però va acabar cedint al camp de l’Esides 5-4, el que els deixa colistes del grup. L’altre equip que no va poder guanyar fou l’Infantil C, qui va desaprofitar un 2-0 per acabar empatant a dos.

I per fi va aplegar el primer triomf de l’Infantil A. Fou en un partit boig a terres de l’Esides Caramanchel on els de Vicent Vidal guanyaren 3-4. També el Cadet C va aconseguir guanyar el seu primer partit, el rival l’Atl. Carcer 3-0. I l’altre conjunt que estrenava el caseller de victòries  era el Cadet B, qui guanyà 4-2 l’Alcoy CF.

Pel que respecta al futbol-8 l’única derrota vingué de la mà del Benjamí C, en el que fou la tercera desfeta dels de Francesc Serrano. L’altre equip que no pogué sumar els 3 punts fou l’Aleví D, qui en l’últim sospir va cedir el triomf, empatant a dos gols, tal volta pensant en l’estrena a la Copa de l’endemà pels de Fran Pla.

Pel que fa a les fèmines, mentre l’Aleví aconseguia empatar a dos gols, el Cadet perdia 1-0 a Miramar, mantenint així i tot el liderat del grup.

Crònica de L’Alcúdia de Crespins  1  -   Sant Rafel 3

Setanta hores després d’afrontar un intens partit en Alcoi, el Sanra tornava a la competició visitant el camp de L’Alcúdia de Crespins, a qui havia de guanyar per continuar a la part alta de la classificació després de dos empats seguits, i així fou.

Un encontre que es ficà prompte de cara, ja que un penal fou transformat per Iñaki quan sols es portaven jugats dos minuts.  Era l’estrena en lliga del porter Javi Valiente, i este no va poder fer res per evitar que als 36’ aplegara el gol local després d’un lliure directe. Afortunadament pels d’Àngel Guarner, als tres minuts Cambreta (màxim golejador del grup sisè de la 1a Regional) tornava a ficar el Sanra per davant, resultat amb el que s’aplegaria al descans.

El segon acte fou d’alternatives, on els rogets buscaren mantindré ben segura la porteria ontinyentina, a l’espera de qualsevol ocasió per matar l’encontre. Esta aplegaria als 83’ en la treta d’un corner, quan Luis Rabadan feia l’1-3 definitiu, que fa bons els dos empats aconseguits davant Montaverner i Ciutat d’Alcoi.

Jugaren pel Sanra: Valiente, Maxi, Iñaki, Salva, Àlex, Christian 55’), Lurbe (Navarro 54’), Aran, Bernat (Luis 70’), Francesc (Toni 65’) i Cambreta (John 72’).

Diumenge a les 19:30 disputaran els de Guarner el proper partit. Serà a Moixent, i amb ell comença una sèrie de 4 partits consecutius contra els equips que ocupen els llocs capdavanters de la classificació.