<%=Club.Nombre %>

Els entrenadors de la FEBO celebren el Nadal 2018


Si el darrer cap de setmana acomiadàvem el 2018 competitivament, no fou fins el dilluns 24 que, els entrenadors i delegats dels diferents equips de la FEBO, es juntaren pel tradicional partit de Nadal i posterior esmorzar.

Una matinal gens típica d’estes dates, amb caloret present, va permetre vorer en acció els responsables dels equips de la nostra Escola, ficant de manifest que no és el mateix jugar que dirigir un equip. Un festival golejador on el bon ambient va regnar en els dos bàndols, en un partit que va tenint més protagonistes any darrere d’any.

Dos equips capitanejats pels entrenadors del Sanra i del Juvenil que comptaven amb les seues files amb jugadors en actiu, tant de bo a nivell federatiu com aficionat, que aportaren emoció al joc, a la vegada que al marcador.

Posteriorment i junt els que per uns motius o altres no es vestiren de curt, tots estigueren presents al tradicional esmorzar de Nadal, amb brindis inclòs per part del President de la FEBO Rafa Arcos, qui va desitjar el millor per a estes festes i pel proper 2019.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)