U.E. SITGES - C.F. VILANOVA

A les 7 de la tarda, d'un dia  de solidaritat a Barcelona, Aiguadolç obria un derby tradicional del Garraf, amb la visita del C.F.Vilanova. El partit ha estat intens, entre dos equips que han buscat la victòria sense descans, tot i que encara es troben en els darrers dies de preparació, abans s'iniciin els respectius campionats. Molt bona entrada de públic al municipal per presenciar l'estat de forma d'ambdós equips.

Al minut 26, una bona centrada d'Àlex Pérez per la dreta de l'atac sitgetà, era rematada fantàsticament de cap per Adri Alonso per obrir el marcador. Això va activar l'equip visitant que, només cin minuts més tard, en una pasada a l'esquena dels centrals, Iker Latre aconseguia baixar la pilota i rematar sol davant de Javi Dorado per anotar l'empat.

Amb empat anaven els equips al descans. A la segona part, va començar la roda de canvis, i només vuit minuts després era Àlex Pérez que, davant la sortida d'Albert Arnalot, aixecava la pilota i aconseguia un gol sensacional. Un cop més el Vilanova anava endavant per buscar l'empat, i vuit minuts més tard, Ignasi Valldosera trobava una pilota solta a l'àrea local, tot i rebutjar-la Roger Cabezas, la pilota acabava al fons de la porteria sitgetana. D'aqui al final, mes canvis i poca cosa més. Als llençament de penals, els sitgetans els aconseguien marcar tots, mentre els vilanovins en llençaven un fora, i un altre era aturat per Roger Cabezas.

La ribetana Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona i actual campiona d'Europa sub-19 amb la selecció espanyola, va ser l'encarregada de lliurar els trofeus a ambdós capitans.

Alineacions:

U.E. SITGES: Javi Dorado, Fran Candel, Pablo Pérez, Victor Olmedo, Marc Martinez, Xavi Rodriguez, Àlex Pérez, Fran Candel, Bernat Ferré, Idris Divols, Jonathan Durango i Adri Alonso. També van jugar: Roger Cabezas, David Carrasco, Marc Montaner, Enric Bono, Xavi Martinez, Albert Durango i Raúl González.

C.F. VILANOVA: Lucas Cajes, Marcel Alvaro, Ivan Sugrañes, Marc Cols, Àlex Saldaña, Oriol Codina, Iker Pujol, Oscar Barragán, Iker Latre, Ignasi Valldosera i Victor Delgado. També van jugar: Dani Fernández, Albert Arnalot, Marc Pérez, Sergio Ximenez, Toni Pinilla, Saliou Ngom i Moha El-Ouahabi.

Àrbitre:  Mª Teresa Purtí Páez (Penedes-Garraf). Targetes grogues per Pablo Pérez, Adri Alonso i Marc Montaner, per part local, i per Iker Pujol, Victor Delgado, Oriol Codina i Iván Sugrañes (2) per part visitant.

Gols: 1-0 (26') Adri Alonso; 1-1 (31') Iker Latre; 2-1 (57') Àlex Pérez; 2-2 (65') Ignasi Valldosera.