Benigànim CF 1-1 Deportivo Ontinyent

Repartiment de punts al derbi que hem viscut entre dos dels màxims candidats a l’ascens a la Preferent, i on han hagut dues parts ben diferenciades, una per a cada equip, si bé el Benigànim va viure d’un gol al tram inicial de l’encontre. L’1-1 pot ser just tot i que el Deportivo va ser mereixedor de millor sort, per tot el que va proposar pràcticament durant este derbi de la Vall d’Albaida.

I és que els de Cristian Ferrandiz, que va eixir a per totes, se’ls va vorer més desentonats als primers minuts, i ja el porter debutant Edu Muñoz evitava el gol local als 3’. El Benigànim CF, que havia eixit en tromba, aconseguia ficar-se per davant als 13’, quan l’ex-deportiviste Josep creuava el baló al fons de la xarxa.

Este fet va encoratjar als de Ferrandiz, que en la jugada posterior es quedaven a les portes de canviar el signe del matx quan Cambreta estavellava l’esfèric al pal: tot hagués canviat. I és que els locals sols es van poder defensar amb multitud d’interrupcions davant l’aposta futbolística dels nostres, nombroses faltes que van obligar a l’àrbitre a mostrar fins a 11 targetes grogues als locals.

Però el pas pels vestidors va canviar el signe del duel, ja que al primer minut de la represa, un oportú Carlos Mas ficava l’empat a l’encontre (que no al marcador, doncs recordant altra circumstància semblant, sembla que és propietat d’un únic Club). Els de Cristian estaven demostrant que anaven a pel partit i Cambreta en un remat de cap apunt estava de ficar per davant al Deportivo quan encara no s’havia aplegat a l’hora de joc, però el marcador ja no es va menejar en la resta del derbi, mantenint així el liderat dels nostres.

BENIGÀNIM  CF  1-1  DEPORTIVO  ONTINYENT