Union Femenina Manises 2-3 Amateur Femen

Gran victòria la d’este migdia del nostre Amateur Femení en la seua visita a Manises, on les de Pepe Pla gràcies a este triomf són un dels quatre conjunts que ha guanyat els dos primers encontres de lliga. 2-3 ha estat el resultat final.

I s’ha de valorar molt positivament, ja que el tècnic ontinyentí sols disposava per a este enfrontament amb 14 jugadores, sent l’única portera que té l’equip baixa també, el que ha obligat a Júlia a ficar-se baix els pals.

Amb un rival molt superior físicament, les nostres han executat a la perfecció la tàctica de Pla, i fruit d’eixa aposta ha aplegat en una contra el 0-1 mitjançant Peri, en culminar una de les moltes contres de que han disposat les nostres. Era el minut 12 i poc a durat l’alegria, ja que les locals fent us d’un joc més directe, han empatat als 20’ en aprofitar una errada en l’eixida del baló. Encara han tingut més ocasions les de Manises, però una gran Júlia evitava la més clara oportunitat a les acaballes del primer temps, al que s’ha aplegat amb empat a un gol.

El segon acte ha començat amb Pla fent dues de les tres substitucions de que disposava, i quan encara no s’havien jugat ni 10’ era Lara la que tornava a ficar per davant les nostres jugadores. Una jugada molt protesta dos minuts després, amb una falta no xiulada sobre la pròpia davantera i que ha acabat amb esta al terra, ha acabat amb l’empat a dos gols.

Però les nostres no se n’han vingut a baix, i fruit d’una avançada pressió ha vingut una errada de les locals, on Peri al llançament de la pertinent falta ha fet pujar el que ja seria definitiu 2-3, tot i que l’encontre s’ha allargat fins al minut 100.

L’enhorabona per un equip que ha sabut refer-se de les baixes i que gràcies a la confiança que estan tenint i al bon treball coral les fa ser un dels quatre líders, que com a molt es quedarà amb tres, ja que la propera jornada tenim un duel a La Puríssima front altre dels líders: Discobolo – La Torre.

UF  MANISES  2-3 AMATEUR  FEMENÍ