<%=Club.Nombre %>

CE Bocairent 2 - 1 Deportivo Ontinyent


Com a vist i no vist va a quedar per a la història la participació del Deportivo Ontinyent en esta primera edició de “La Nostra Copa”, ja que els de Cristian Ferrandiz van oferir una pobre imatge al Municipal de Bocairent, quedant eliminats per un equip d’inferior categoria que va ser just vencedor gràcies a la seua efectivitat al primer temps.

I és que el Bocairent es va disfressar de “David” i va tombar a un “Goliat” Deportivo Ontinyent, doncs mentre que els locals han perdut els seus tres partits de lliga, els nostres són líders amb 3 triomfs. Ferrandiz va presentar unes quantes variacions respecte a l’equip que estava jugant d’inici al campionat lliguer. Un inici de lluita per fer-se amb el control de l’esfèric va marcar els primers minuts, fins que en un rebuig a la treta d’una falta, el va aprofitar el conjunt local per creuar el baló al fons de la porteria quan encara no havíem aplegat als 20’ de joc.

Capone la va tindre al rematar de cap un córner, i del que hagués pogut ser l’empat, va aplegar en altra jugada semblant a la del primer gol del Bocairent, el que seria un punyal pels de Cristian, ja que l 2-0 deixava tocats als nostres, si bé Tono Huertas va tindre el gol en altra rematada de cap, que incomprensiblement eixia fora, fent que els dos equips se n’anaren als vestidors amb el 2-0.

En la represa el tècnic deportiviste va donar confiança als mateixos 11 inicials, però al no donar fruit, va decidir apostar-ho tot pels que estaven a la banqueta, fent quatre substitucions de colp. En el temps que es van acoblar al ritme de joc, el Bocairent va tindre en una pèrdua al mig del camp, la possibilitat de fer el tercer. Va ser als 15’ des que entraren els jugadors de refresc quan Mata va aprofitar un baló filtrat de Mendi per ficar l’emoció al nombrós públic que es va apropar este 9 d’Octubre a celebrar el Dia dels Valencians amb un derbi comarcal de Copa.

Els 20’ que restaven van ser un voler i no poder dels ontinyentins que la van tindre de nou en les botes de Mata als instants finals, però el porter bocairentí va evitar el llançament de penals, classificant els seus per la 3a ronda de la Nostra Copa.

Ara al Deportivo Ontinyent li resta centrar-se en la competició lliguera, on marxa líder imbatut i visita en el partit estel·lar de la jornada al totpoderós Benigànim CF, en un nou derbi de la Vall d’Albaida.

 

CE  BOCAIRENT  2-1  DEPORTIVO  ONTINYENT

Tono Picot

 

 

 

Adri

 

 

 

Ramon

 

55’

Alex Cambra

Capone

 

 

 

Abdon

 

 

 

Huertas

 

55’

Javi Francés

Juanito

 

55’

Omar

Bernat

 

 

 

Mendi

 

 

 

Mata

2-1  70’

 

 

Chorques

 

55’

Cambreta