Ciudad de Alcoy 3-3 Deportivo Ontinyent

Amb un final inesperat ha donat el Deportivo Ontinyent per acabada la 2020/2021, després de deixar-se empatar un encontre que guanyava per 1-3 a falta d'un parell de minuts.

I això que els de Nacho Cantó no havien tingut el millor inici d'encontre, ja que  una errada defensiva propicià que passat el primer quart d'hora, els locals s'avançaren al marcador.

Amb més cor que cap els nostres buscaven equilibrar el resultat, i si bé és cert que van dominar el seu rival, el gol no aplegava, anant-se'n al descans amb l'1-0.

En la represa les tornes van canviar, i amb un equip més ambiciós, era l'ontinyentí Pablo Orquin qui ficava les taules al marcador als 52'.

L'equip volia acomiadar la temporada de la mateixa forma que la va iniciar: guanyant-li a un equip alcoià. Així uns minuts d'inspiració de Cambreta, ficaven en un obrir i tancar d'ulls l'1-3, per alegria dels nostres.

Tot anava sobre rodes, i Corella tenia l'oportunitat d'acomiadar-se dels terrenys de joc com desitjava el de l'Olleria: jugant.

Però als 80' aplegava la jugada que canviaria el signe del matx, en vorer Orquin la segona cartolina groga, el que deixava als de Cantó amb inferioritat. Tot i voler el tècnic certificar la victòria, açò no va ser possible, i en dues jugades consecutives, el Ciudad de Alcoy igualava el resultat amb el definitiu 3-3, que no pot ensombrar una gran temporada del nostre primer equip, tot i les dificultats d'este 2020/2021 que ja és història.

CIUDAD DE ALCOY  3 – 3 DEPORTIVO  ONTINYENT