<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent - El Pinós


Fet insòlit el que s’ha vista a La Puríssima este dissabte, al partit que havia d’enfrontar el nostre 1r equip davant El Pinós, i que suposava l’acomiadament davant la nostra afició; i on els alacantins, que han viatjat amb tant sols 8 membres de l’equip, tant sols han durat al terreny de joc 13’.

La festiva vesprada començava amb l’homenatge que es rendia als equips que esta temporada ja s’han proclamat CAMPIONS de lliga: Aleví A, Aleví B i Prebenjamí B, i que els rebien al camp de La Puríssima en un passadís tot l’equip Amateur.

El simulacre de partit tornava a comptar amb el juvenil Iñaki Pastor de titular, davant la baixa de Antonio, i abans que l’àrbitre xiulés la suspensió del partit, va tindre en el Deportivo com a únic protagonista del baló, amb 3 ocasions clares de gol en els peus de Mata, Cambreta i Àlex Cambra, però sense encert.

Ha estat als 10’ quan un dels jugadors d’El Pinós abandonava el terreny de joc, i tres minuts després era altre dels seus companys qui seguia les seues petjades, donant per acabat així el duel d’esta penúltima jornada de la 2020/2021. Ara serà el Comité de competició qui, amb tota seguretat, decrete el resultat final d'este enfrontament com a 3-0 pels nostres.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0  -  0  EL  PINÓS

Jordi Mompó

Alex Cambra

Iñaki

Capone

Huertas

Javi Francés

Iñaki Pastor

Bernat

Mata

Chorques

Cambreta