Amateur Femení 2 - 4 Castellonense

Ho han intentat de totes les formes possibles, però no ha pogut ser i esta vesprada l’Amateur Femení ha acabat cedint davant l’equip que lidera la classificació del grup de permanència: el Castellonense, qui en un gol al darrer minut ha derrotat les de Pau Calatayud per 2-4 a La Puríssima.

De nou un gol als instants inicials de les visitants ha marcat l’enfrontament corresponent a la 3a jornada de la fase definitiva de la present temporada, en aprofitar-se d’una indecisió defensiva de les nostres. Era el minut 5 i semblava la repetició de l’anterior partit jugat a casa. Afortunadament les de Calatayud han contestat ràpidament i un minut després era Júlia qui rematava de cap a la treta d’un córner a càrrec de Peri. Era l’empat a un i açò donava molta il·lusió a un equip que ja fa mesos que no suma.

De fet les nostres s’hagueren pogut avançar al marcador quan Lucia regatejava la portera riberenca i Aitana perdonés el que no sol errar. S’havia complit el primer quart d’hora i també Carmen havia estat vital per evitar el gol foraster amb anterioritat.

La gran quantitat de pluja acumulada al terreny de joc, dificultava la conducció del baló, i poc abans del descans era Peri qui ho intentava, però amb l’empat a 1 s’arribava al temps de descans.

La represa ha començat amb tots dos equips amb la indumentària renovada, i amb un xut de Lucia que no aconseguia superar la línia de gol. I abans de l’hora de joc aplegava la jugada polèmica de la vesprada, quan l’àrbitre concedia un gol fantasma molt protestat per les ontinyentines i que suposava l’1-2. Ha estat als 70’ quan Peri si ha pogut perforar la porteria rival, en aprofitar una assistència de Salmeron, però dos minuts després les del Castellonense han colpejat molt fort, ficant-se altra vegada pe davant 2-3.

Les substitucions de Pau Calatayud, amb el debut de la jugadora del Cadet Ainhoa, i una nova oportunitat per la seua companya Laia, a més de l’entrada de Gala, no han portat el gol de l’empat, i en canvi, ja als 96’ les forasteres en un xut llunyà sentenciaven l’encontre amb el definitiu 2-4.