<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 2 - 0 Contestano


No ha defraudat el partit d’esta vesprada a La Puríssima entre dos candidats a l’ascens a la Preferent, i on dos gols de dos ontinyentins en vena golejadora, Cambreta i Bernat, han servit per recuperar la segona plaça del grup abans del derbi local de la propera setmana.

Una primera meitat amb molt de respecte entre tots dos equips, si bé de nou Àlex Cambra (a l’igual que diumenge passat a Moixent) evitava un clar remat visitant només començar l’enfrontament. Amb molta lluita al mig del camp, cap dels contrincants era capaç de crear ocasions de perill en la portaria rival, i sols el col·legiat era el gran protagonista repartint targetes grogues a un costat i altre (fins a 7 en els primer temps: 4 i 3) aplegant al descans amb l’empat a zero inicial.

El segon acte s’ha iniciat amb un Deportivo més ambiciós, i fruit d’eixa intensitat defensiva ha aplegat el primer gol de la vesprada, quan Bernat obligava un rival a endarrerir erròniament i ahi estava Cambreta astut i ràpid per a batre per baix l’eixida d’Ivan Vallés (la temporada passada company al Deportivo Ontinyent). Era el minut 62 i els de Nacho Cantó es ficaven per davant.

Este gol ha desestabilitzat els del Contestano, més encara quan un baló recuperat i conduit per Antonio, assistia a Bernat per a que de nou (va marcar dijous el gol a At. Muro) superés en l’1x1 l’eixida del porter visitant per a bojeria dels nombrós públic que s’ha apropat als voltants de La Puríssima per donar suport els seus.

El tram final de l’enfrontament només a servit perquè el Contestano es quedés amb 10 jugadors per una doble cartolina groga, al temps que l’entrenador local , qui es mostrava molt content pel triomf, donés entrada a jugadors de refresc al temps que foren ovacionats els que deixaven el seu lloc al terreny de joc; tenint Antonio una darrera ocasió de gol a passada d’Orquin, però el baló ha eixit llepant el pal.

Ara a saborejar este segon triomf en menys de 70 hores i preparar el derbi del proper cap de setmana a El Clariano, una vegada recuperat el segon lloc de la classificació.

DEPORTIVO  ONTINYENT   2-0   CONTESTANO

Xavi Payà

 

 

 

Adri

 

 

 

Iñaki

 

 

 

Capone

 

 

 

Àlex

 

 

 

Antonio

 

 

 

Francés

 

88’

Mateu

Victor

 

71’

Orquin

Bernat

2-0  70’

88’

Mendi

Mata

 

71’

Chorques

Cambreta

1-0  62’

78’

Manel