Amateur Femení 2 - 4 UD Alzira B

No va tindre sort l’Amateur Femení al partit que va jugar ahir a La Puríssima, i on el 2-4 final per l’Alzira B és un resultat un tant enganyós pel que es va vorer al terreny de joc, on sense cap dubte les de Pau Calatayud meresqueren més.

De fet van ser les nostres les que (amb una gran predisposició de cara al duel) tingueren la primera ocasió de gol, quan Lucia va estavellar un baló al pal. Però foren les d’Alzira les que a la mitja hora s’avançaven en una jugada de per banda. No obstant les ontinyentines no perderen la cara a l’enfrontament i als 38’ Júlia executava una falta des de 30 metres que es colava per tot l’escaire de la porta visitant, ficant l’empat a 1 amb el que es va aplegar al descans.

El 2n acte va començar amb les mateixes ganes, però va ser de nou l’Alzira B qui es va avançar (minut 59) en aprofitar-se d’una jugada fortuïta en defensa on Júlia es va lesionar. Açò va suposar un dur colp per a un equip que estava buscant les seues opcions, més encara quan als 67’ les de la Ribera ficaven l’1-3 i vuit minuts després, superant per alt a Carmen, establien el que semblava definitiu 1-4.

Però les de Pau Calatayud no es donaren per vençudes i tot seguit era Peri qui, amb la cama dreta, tornava la il·lusió a les nostres. Aleshores aplegà la lesió d’una jugadora visitant, el que va obligar a aturar l’encontre fins que aplegà l’ambulància per acompanyar-la a l’hospital , ja que la lesió al muscle era molt dolorosa. Afortunadament tot va acabar bé per la d’Alzira, però l’enfrontament ja s’havia gelat per complet, finalitzant amb el definitiu 2-4, el que suposa el tercer partit sense puntuar per a les nostres.