<%=Club.Nombre %>

Moixent 1-1 Deportivo Ontinyent


Nou empat el que ha sumat esta vesprada el Deportivo Ontinyent (segon consecutiu) en la seua visita a Moixent, on no sols ha hagut de sobreposar-se a les baixes de Chorques i Antonio, sinò que abans del descans l’entrenador Nacho Cantó ha estat expulsat amb roja directa. Però l’equip ha donat la cara a l’igual que la setmana passada, i al gol local  ràpidament ha respós, com no mitjançant Cambreta (fidel amb la seua cita amb el gol).

L’encontre havia començat amb una primera oportunitat del hui central Adri, que no aplegava a connectar una falta al punt de penal, sent el Moixent qui als 20’ estavellava un baló al travesser. Però la jugada més clara pels ontinyentins ha aplegat als42’ quan Victor Serra estavellava un baló al pal, fent que s’aplegués al descans sense variar el resultat inicial.

En la represa el Deportivo ha buscat amb més insistència el gol, de fet Mata ha estat a punt de sorprendre el porter local, mentre que els locals esperaven la seua oportunitat a la contra, jugada que ha aplegat als 64’ i que els ha ficat per davant al marcador.

Però com hem dit, l’equip ha cregut en si mateix i a la treta d’una falta, oportú el 9 del Deportivo  ha tornat les taules a l’encontre dos minuts després. El Deportivo Ontinyent ha buscat el gol de la victòria amb més cor que cap, però la falta de pólvora als metres finals els ha privat de sumar més punts a casa d’un Moixent que ha disposat de la darrera ocasió de gol , i que Àlex Cambra ha tret sota la línia de gol.

Ara toca pensar en el duel que dijous tenen al feu de l’Atlètic Muro, corresponent a la 9a jornada i que ficarà al dia els de Nacho Cantó, abans de rebre el proper cap de setmana al líder Contestano. Estes són les declaracions del tècnic en acabar el partit.

MOIXENT  1  -  1  DEPORTIVO  ONTINYENT

Jordi Mompó

 

 

 

Huertas

 

 

 

Adrian

 

 

 

Capone

 

 

 

Àlex

 

 

 

Corella

 

60’

Orquin

Francés

 

 

 

Mata

 

 

 

Bernat

 

75’

Manel

Victor

 

80’

Mendi

Cambreta

1-1  66’