Pinós 3 - 1 Deportivo Ontinyent

Primer partit d’este 2021 i primer encontre on els de Nacho Cantó es queden sense puntuar després que el Pinós haja derrotat els nostres per 3-1, tot i que el Deportivo Ontinyent s’havia avançat als 9’ mitjançant Victor Serra. Era un dual corresponent a la 4a jornada de lliga.

Ha estat un enfrontament que els locals han jugat al límit del reglament en nombroses ocasions, i on per primera vegada el màxim golejador Cambreta es queda sense vorer porteria, tot i que ha disposat de la primera oportunitat de marcar, poc abans que, després d’una assistència seua a jugada de Chorques, la materialitzés Victor Serra en el que ha estat el seu primer gol de la temporada.

Els alacantins han anat refent-se i als 21’ estavellaven un baló al pal. Ha estat als 35’ a la treta d’una falta lateral quan aconseguien l’empat després de sorprendre a Payà directament.

En la represa hem gaudit dels primers minuts junts al terreny de joc dels germans Cambra, després que Àlex haja deixat en la banqueta al hui titular Pau Tortosa, així com Bernat ocupava el lloc del golejador de hui Serra. Però als 72’ minuts una anticipació local superava per dalt a Payà, ficant el 2-1 al marcador.

Amb l’equip bolcat en busca de l’empat, i després d’habilitar a Iñaki ja com a davanter, el Deportivo no ha tingut la sort de cara en els remats de Francés i Corella, tots dos de cap. I en una contra a poc del final, el Pinós finiquitava l’encontre amb un xut llunyà que de nou per alt, superava el nostre porter pujant el 3-1 final.