Atl. Sedaví 4-5 Amateur Femení

Quin festival de gols el que s’ha viscut esta vesprada de diumenge en Sedaví, on les xiques de l’Amateur Femení han confirmat que se’ls dóna millor jugar a domicili, on ja han sumat tres triomfs als quatre desplaçaments fins ara. I tot després d’uns 20’ pletòrics on han marcat fins 4 gols per remuntar el 4-1 que ficava el marcador.

Una visita a casa del cuer del grup que s’afrontava mb tant sols tres jugadores a la banqueta, i on després d’uns minuts de tanteig, s’ha ficat costera amunt amb un gol de les locals abans de la mitja hora; i que s’ha empinat més quan als 39’ les amfitriones feien pujar el 2-0 amb el que s’ha aplegat al descans, no sense que Peri tingués el 2-1 en el llançament d’una falta.

Però en canvi l’ontinyentina si que ha estat encertada en la represa quan un xut des de fora de l’àrea es colava per tot l’escaire de la porta rival als 51’. I tot seguit ha arribat una altra mala noticia quan, Lidia rebia una forta entrada que la feia abandonar el terreny de joc (finalment ha estat un esquinç de 2n grau al seu turmell i que l’obliga a estar de baixa unes setmanes).

I per a més inri en la jugada següent l’Atlètic Sedaví tornava a augmentar l’avantatge, fet que ampliaria als 63’ amb el que semblava decisiu 4-1. Però ahi ha aparegut el caràcter d’unes lluitadores com cap altres i que han cregut en les seues possibilitats, sobretot quan la golejadora de l’equip Peri, aconseguia marcar un gol olímpic quatre minuts després que ficava el 4-2.

I al 70’ Laura Perigüell feia el hat-trick en driblar la portera local, llançant-se al terra per ficar-les de nou a l’encontre; fet que ha ocorregut sols un parell de minuts després quan Aitana (que duia 20’ al camp) igualava el duel en un llançament llunyà. I la bogeria ha aplegat quan a falta de tant sols un parell de minuts, de nou Aitana certificava la remuntada amb el definitiu 4-5.

Ara a les de Pau Calatayud sols els resta començar a guanyar partits a La Puríssima per mostrar les seues veritables opcions, sempre i quan les lesions respecten este grup de jugadores.

ATLÈTIC  SEDAVI  4 – 5  AMATEUR  FEMENÍ