Ciudad de Alcoy 2-4 Deportivo Ontinyent

Seriòs partit del Deportivo Ontinyent ahir a casa d’un Ciudad de Alcoy que havia guanyat tots els seus partits al seu camp, i on els de Nacho Cantó demostraren que són un clar aspirant a l’ascens de categoria després del 2-4 amb el que agradaren als molts aficionats que gràcies a AraMultimèdia i BenicadellEsportiu pogueren seguir l’encontre telemàticament.

Un duel que començava amb un matiner gol d’Iñaki qui, a la treta d’un córner, rematava de cap al fons de la xarxa, ficant per davant els nostres. Va ser una eixida d’encontre espectacular, ja que el ahir titular Victor Serra abans del quart d’hora creuava en excés el que hagués pogut ser el 0-2, gol que aplegaria instants després quan el també titular Orquin feia el seu primer gol d’esta temporada.

Els d’Ontinyent eren els clars dominadors del duel i Cambreta va tindre una de les seues als 40’, però el seu sutil xut es topava amb el travesser de la porteria d’un Ciudad de Alcoy que retallava distàncies abans del descans, en aprofitar-se d’una eixida de Mompó després d’una baló en llarg dels locals. Era l’1-2 amb el que s’aplegava al descans.

Lluny de repercutir negativament el darrer gol del primer acte, este va donar ales als de Cantó, que amb un gran xut de falta d’Antonio, després d’un baló lluitat per Cambreta que acabava en eixa falta, i a la que el porter local va poder rebutjar quan el baló es colava per l’escaire, oportunament el killer ontinyentí feia pujar l’1-3 als 53’.

Tocava matar l’encontre i amb els canvis fets pel nostre entrenador, l’equip es va oxigenar, buscant la sentencia, que aplegava quan de nou Antonio executava més ajustadament un altre llançament de falta, al que esta vegada res va poder fer el porter alcoianista, ficant l’1-4 amb un quart d’hora de joc per davant.

Malgrat que els locals retallaren ràpidament distàncies, el partit no va peligrar, ni tant siquiera quan Chorques perdonava una gran assistència de Cambreta ja al tram final. Sisé triomf d’un Deportivo Ontinyent que es mostra firme en este inci lliguer i amb un bloc consistent i solvent.