<%=Club.Nombre %>

Alcoyano 1 - 2 Amateur Femení


Partit seriós el que va presentar ahir l’Amateur Femení al derbi disputat en Alcoi i on un gol en temps afegit de Laura Perigüell atorgava el segon triomf de la temporada per les de Pau Calatayud en guanyar altra vegada per 1-2.

Un encontre que va començar amb les locals ficant cerc a la porteria de Carmen, però sense clar perill gràcies al gran treball defensiu de tot l’equip, en especial de Gala, Sara, Júlia i Lucia, que s’encarregaren d’anular la millor jugadora local; mentre que les nostres esperaven la seua oportunitat en alguna contra.

Abans de la mitja hora Peri ja va avisar, així com Lucia, però no fou fins als 41’ que, després d’una falta en contra rebutjada, les davanteres Nadal i Peri es plantaren a la frontal local i esta última de tir creuat avançava les nostres. Era el 0-1 amb el que es va aplegar al descans.

En la represa foren les nostres les que pogueren sentenciar mitjançant Peri i Lucia, però després dels primers canvis de Pau, foren les amfitriones les que a la treta d’un córner i en una errada de marcatge, ficaven l’empat a un gol.

Açò no va desanimar a les jugadores ontinyentines que en cap moment li perderen la cara a l’encontre. Poc després de l’entrada al terreny de joc d’Àngela (qui tornava després d’una lesió), la jugadora local Lara Selva va donar l’esglai de la vesprada/nit quan en un xoc amb Júlia, esta va caure al terra, sent substituïda al no poder continuar jugant. (Aprofitem per donar-li suport a la que va portar “boja” a la nostra defensa tot l’encontre).

I ja en temps de descompte aplegava el gol de la victòria en un altre xut creuat des de la frontal de Peri, que tornava a ficar per davant les nostres, esta vegada ja definitivament, tot i que Aitana disposés d’una última ocasió de gol en un 1x1 que no va encertar a superar la portera local, qui va endevinar la trajectòria d’un baló que va anar a parar als peus de Lucia, qui va patir un penal quan anava a xutar, però que l’àrbitre en conter de xiular-lo, va assenyalar la fi d’un emocionant derbi que va significar tres punts més per les nostres, que la propera jornada tornaran a veure’s les cares amb altre dels equips amb el que va jugar en pretemporada, a l’igual que les alcoianes.

 

CD  ALCOYANO  1  -  2  AMATEUR  FEMENÍ

Carmen

 

 

 

Gala

 

 

 

Sara

 

62’

Àngela

Júlia

 

 

 

Anahí

 

88’

Mireia

Anita

 

82’

Salmerón

Lidia

 

 

 

Lucia

 

 

 

Noa

 

 

 

Peri

0-1  41’

1-2  93’

 

 

Carla Nadal

 

62’

Aitana

Fotografies de Luis Bravo Casalilla