<%=Club.Nombre %>

J_21 Deportivo Ontinyent 0-1 Ontinyent 1931


Emocionant derbi el viscut esta vesprada a La Puríssima entre el Deportivo Ontinyent i el sòlid líder Ontinyent 1931, que amb un solitari gol s’ha emportat el duel local, després d’haver jugat l’última mitja hora amb un jugador més, i on els d’Angel Guarner han acabat l’encontre bolcat en busca d’un empat que no ha aplegat.

Ha estat un encontre amb un prèvia de germanor, com s’esperava entre dos clubs amb molts coneguts en diferents bàndols. Un duel que ha començat amb el doble de jugadors nascuts a Ontinyent per part del Deportivo, qui també ha doblat en el nombre de targetes el seu rival a la finalització del mateix.

Com ho requeria l’ocasió, joves jugadors de la nostra Escola han acompanyat els 11 protagonistes d’inici, i abans d’iniciar el DERBI, tots els jugadors no han dubtat en posar tots junts.

Els visitants han començat buscant resoldre ben prompte, però l’enterellinyat defensiu que ha plantejar Guarner, aguantava les intentones del líder. No ha estat fins els 15’ que els dos porters han entrat en joc, desbaratant sengles xuts entre els tres pals.

Però abans de la mitja hora, una falta on l’ontinyentí Juanjo ha vist la primera de les moltes cartolines grogues, ha aplegat l’únic gol de la vesprada, al materialitzar una treta combinativa  dels de Roberto Bas (avui absent a la banqueta per sanció). Però els blanc-i-negres no li han perdut la cara al duel, aplegant al descans amb el 0-1.

En la tornada els d’Òscar Bernabeu (al capdavant hui del 1931) han volgut sentenciar, però Palopa en dues ocasions ho ha evitat abans que el col·legiat castigués a Cambreta amb targeta groga al interpretar que simulava una caiguda a la frontal de l’àrea visitant, i poc després en una jugada a la inversa no ha castigat l’acció, el que ha provocat una picabaralla, on Abdon ha vist la segona groga d’ell, el que ha deixat als deportivistes en inferioritat numèrica el que restava d’encontre.

Guarner ho ha intentat donant entrada a jugadors de refresc, però l’empat no aplegava i fins i tot els visitants estavellaven un baló al travesser que hagués sentenciat el partit. Amb els nostres bolcats als instants finals ha acabat un derbi que ens ha deixat (a banda del mateix resultat que l’anterior derbi com a amfitrions) una gran imatge a La Puríssima, amb molts aficionats d’ambdós conjunts agermanats gaudint del futbol ontinyentí, amb la presència també del President de la FFCV, Salva Gomar i el delegat Federatiu, Eduardo Revert.

L’entrenador Angel Guarner ens feia esta valoració en acabar el derbi.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0 – 1  ONTINYENT 1931

Palopa

 

 

Àlex Cambra

81’

Juanpe

Iñaki

 

 

Juanjo

75’

Capone

Abdon

 

 

Adrian

 

 

Giner

 

 

Aran

75’

Tono

Bernat

 

 

Juanito

64’

José Manuel

Cambreta