La_14 Amateur Femení 0-5 Castellonense

Derrota la d’esta vesprada per l’Amateur Femení,  que continua sense puntuar en este inici de 2023 després que les de Pepe Pla hagen perdut a La Puríssima al primer partit de la 2a volta davant el Castellonense per 0-5.

Difícil explicar el que li està passant a l’equip ontinyentí, ja que hui les de Pepe han pogut avançar-se al primer temps però l’1x1 de Marta, l’ha aturat la portera visitant. L’enfrontament s’ha ficat en contra només complir-se la mitja hora de joc, quan en una errada defensiva el Castellonense no perdonava i ficava el 0-1, al que li s’ha sumat un segon gol dos minuts després  i que semblava enfonsar les de Pla. Però no ha estat així i les nostres s’han refet, ficant cerc a la porteria rival, però sense el premi del gol. De fet el primer temps ha acabat amb una jugada en quatre córners consecutius per les blanc-i-inegres.

En la represa les ontinyentines han botat al terreny de joc conscients de poder remuntar, i així Peri ha estat apunt de marcar. Però la poalada d’aigua freda ha vingut poc abans de l’hora de joc amb el 0-3, al que li ha continuat (altra vegada dos minuts després) un altre gol que esta vegada sí, deixava les de Pepe Pla sense resposta.

Ja en les acaballes del duel, el Castellonense ficava el definitiu 0-5 a La Puríssima

L’entrenador ontinyentí Pepe Pla valorava així  la derrota  patida esta vesprada.

AMATEUR  FEMENÍ  0-5  CASTELLONENSE