La_11 Amateur Femení 2-3 Sollana

Derrota inesperada de l’Amateur Femení al primer partit lliguer de l’any, on les de Pepe Pla han pagat cara la dolenta eixida que ha permés al Sollana marcar quan encara no s’havia completat el primer minut de joc.

Amb el pas dels minuts les ontinyentines han anat assentant-se al terreny de joc, i amb el suport dels aficionats que s’han apropat a La Puríssima, han anat creant ocasions de perill, estavellant dos balons al pal amb xuts de Noa i Marina.

Poc abans de la mitja hora, Mireia ha vist el desmarc de Peri, qui com sols ella sap, ha superat la portera rival ficant l’empat a 1 al marcador. I quan més estaven les de Pla buscant el segon gol, ha aplegat en una perfecta contra l1-2 amb el que s’ha aplegat al descans.

En la represa el tècnic ontinyentí ha mogut fitxa amb dues substitucions, i ha estat passada l’hora de joc quan Noa portava un altre empat a l’electrònic de La Puríssima. Però poc ha durat ja que 5’ després les de Sollana s’avançaven per tercera vegada. I esta anava a ser ja definitiva, doncs les nostres no han pogut rescatar cap punt i no culminen una setmana que hagués estat immillorable després d’haver guanyat en Copa dimecres a Xàtiva.

Un resignat Pepe Pla valorava així  la derrota d’esta vesprada.

AMATEUR  FEMENÍ  2-3  SOLLANA CF